Black and tan Marley

22-04-2016 11:54

Op 5 april 2016 kwam er hier weer jong leven in de brouwerij. Een kleine eigenwijze black and tan pup verhuisde van Noord Holland naar Drenthe, bijna 9 weken oud. Hier links op de foto.  Haar zondagse naam is Little Backroad's Mary-Lee en haar roepnaam is Marley, NHSB nr. 3033013.  Haar vader is  black and tan River Wood the Lovely Indy's en moeder ruby Little Backroad's Rudy.

De eerste keer dat we haar zagen was ze pas 2,5 week oud en toen was al goed te zien dat het best een mooie meid zou

kunnen worden.

Natuurlijk moesten we nog een tijdje wachten totdat ze bijna 9 weken was en haar eerste enting had gehad voordat ze mee naar Emmen mocht. Wij hadden inmiddels een pupveilig rennetje + bench onder de trap neergezet. Zo kon Marley alles goed zien en had ze toch haar eigen appartementje. Zoals te zien is op de foto links.

 

 

24 april 2016

Inmiddels is ze hier alweer 3 weken en al helemaal ingeburgerd. Sally en Roosje gaan hun gewone gangetje en vinden zo'n kleine pup maar een druktemaker. Fleurtje van 5 jaar daarentegen . . . die heeft de tijd van haar leven. Ze vindt het geweldig dat we speciaal voor haar een pup hebben aangeschaft. En wat een geduld heeft ze met de af en toe zeer dolle Marley. Daar kunnen mensen nog iets van leren. Marley is in 3 weken al een kilo gegroeid. Ze eet 3 x per dag en tot nu toe smaakt haar dat prima.